Menu Sluiten

Referenties

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met Carbrokers

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.117.166 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
103 berichten.
Davey
Ik ben met Ger in contact gekomen naar aanleiding van een advertentie die hij op Autoscout24 had staan maar die auto was helaas net verkocht. Super balen, maar we hebben samen een geweldig alternatief gevonden die qua opties nóg beter op mijn wensen aansloot, en ook nog met 2 jaar BMW premium garantie geleverd kon worden. Dit was voor mij de eerste keer dat ik een auto heb laten importeren, en ik denk dat ik het proces zelfs fijner vind dan wanneer je een Nederlandse dealer binnen stapt. Ger neemt het volledige proces over waardoor je als klant helemaal geen kopzorgen hebt, of in cliché verkooppraatje trapt. In totaal heeft het 2,5 week geduurd voor ik mijn BMW M140i in ontvangst mocht nemen, en bij aflevering voor de deur heeft hij nog een aantal dingen uitgelegd omdat de Nederlandse handleiding nog onderweg is. Zeker voor herhaling vatbaar!
Ik ben met Ger in contact gekomen naar aanleiding van een advertentie die hij op Autoscout24 had staan maar die auto was helaas net verkocht. Super balen, maar we hebben samen een geweldig alternatief gevonden die qua opties nóg beter op mijn wensen aansloot, en ook nog met 2 jaar BMW premium garantie geleverd kon worden.

Dit was voor mij de eerste keer dat ik een auto heb laten importeren, en ik denk dat ik het proces zelfs fijner vind dan wanneer je een Nederlandse dealer binnen stapt. Ger neemt het volledige proces over waardoor je als klant helemaal geen kopzorgen hebt, of in cliché verkooppraatje trapt.

In totaal heeft het 2,5 week geduurd voor ik mijn BMW M140i in ontvangst mocht nemen, en bij aflevering voor de deur heeft hij nog een aantal dingen uitgelegd omdat de Nederlandse handleiding nog onderweg is.

Zeker voor herhaling vatbaar!
Mario
Ik was al een tijdje op zoek naar een BMW Z4, een M-uitvoering, met niet te veel kilometers en in een mooie kleurrencombinatie. Ik vond Carbrokers via wat speurwerk op internet. Na wat app-contact met Ger maakte ik - op mijn verjaardag - een afspraak om wat nader kennis te maken en om mijn wensen kenbaar te maken aan Ger. Hij had al gezegd nog een mooi exemplaar in de showroom te hebben staan. Ik was echter vanaf de foto's niet direct enthousiast door de kleur, maar ook nu weer bleek dat schijn bedriegt. We zijn gaan kijken naar deze rode Z4 uit 2015 en eigenlijk was ik vrij snel verkocht. De auto was en is in perfecte staat en 3 dagen later was ik al de trotse eigenaar van een hele mooie MW Z4, 2.0 met net iets mee dan 30.000km op de teller. Het is plezierig zaken doen... Lees verder
Ik was al een tijdje op zoek naar een BMW Z4, een M-uitvoering, met niet te veel kilometers en in een mooie kleurrencombinatie. Ik vond Carbrokers via wat speurwerk op internet. Na wat app-contact met Ger maakte ik - op mijn verjaardag - een afspraak om wat nader kennis te maken en om mijn wensen kenbaar te maken aan Ger. Hij had al gezegd nog een mooi exemplaar in de showroom te hebben staan. Ik was echter vanaf de foto's niet direct enthousiast door de kleur, maar ook nu weer bleek dat schijn bedriegt. We zijn gaan kijken naar deze rode Z4 uit 2015 en eigenlijk was ik vrij snel verkocht. De auto was en is in perfecte staat en 3 dagen later was ik al de trotse eigenaar van een hele mooie MW Z4, 2.0 met net iets mee dan 30.000km op de teller.
Het is plezierig zaken doen met Ger.
André van den Dobbelsteen
De geschiedenis herhaalt zich is mijn spreekwoord. Ik ben iemand, die 40 jaar bij de verkeerspolitie en het AT werkte. Had o.a. ervaring als lid van de PORSCHEGROEP van de Rijkspolitie en reed ook jarenlang MOTORSURVEILLANCE en verrichtte vele begeleidingen van VIPS en EVENEMENTEN. Ben iemand met benzine in zijn bloed. Ik kocht in 2011 bij CARBROKERS mijn eerste BMW Z4, welke, mede door inzet van Ger van Breda, met puike service werd geleverd, na een succesvol koop-/verkoopgesprek, inclusief de inruil van mijn BMW-Z3. Toen lag voor mij al vast dat Ger een persoon was, die voor echte klantenbinding zorgde. Ben inmiddels gepensioneerd en mag stellen dat ik méér dan een miljoen kilometers rij-ervaring heb. Koos in mei 2020 opnieuw voor aankoop van een bijna nieuwe BMW-Z4 en maakte opnieuw contact met Ger van Breda. En inderdaad ook nu weer trof ik bij CARBROKERS in Oss bij Ger dezelfde manier... Lees verder
De geschiedenis herhaalt zich is mijn spreekwoord. Ik ben iemand, die 40 jaar bij de verkeerspolitie en het AT werkte. Had o.a. ervaring als lid van de PORSCHEGROEP van de Rijkspolitie en reed ook jarenlang MOTORSURVEILLANCE en verrichtte vele begeleidingen van VIPS en EVENEMENTEN. Ben iemand met benzine in zijn bloed. Ik kocht in 2011 bij CARBROKERS mijn eerste BMW Z4, welke, mede door inzet van Ger van Breda, met puike service werd geleverd, na een succesvol koop-/verkoopgesprek, inclusief de inruil van mijn BMW-Z3. Toen lag voor mij al vast dat Ger een persoon was, die voor echte klantenbinding zorgde.
Ben inmiddels gepensioneerd en mag stellen dat ik méér dan een miljoen kilometers rij-ervaring heb. Koos in mei 2020 opnieuw voor aankoop van een bijna nieuwe BMW-Z4 en maakte opnieuw contact met Ger van Breda. En inderdaad ook nu weer trof ik bij CARBROKERS in Oss bij Ger dezelfde manier van vertrouwd zakendoen en service aan. Mijn spreekwoord bewees zich bij CARBROKERS weer eens. Ik ben als echte BMW-fan opnieuw weer via Ger eigenaar van een bijna nieuwe BMW-Z4, welke uitmuntend bevalt. BMW maakt rijden geweldig en in combinatie met CARBROKERS zelfs SUPER-geweldig. In deze coronaperiode kreeg ik mijn Z4 zelfs keurig thuisbezorgd, inclusief een kleine BMW-Z4 MINI, waarvan mijn grote Z4 van is "bevallen ".Mijn motto bij aankoop van een zorgeloze en perfecte aankoop is nog steeds: "WILT U GRAAG VELE VEILIGE EN TEVREDEN KILOMETERS WILLEN 'RACEN' , DAN MOET U PERSÉ BIJ CARBROKERS WEZEN. Bedankt Ger.
Hans
We zijn geweldig in onze schik met de auto die we bij je hebben gekocht. Toppie.
We zijn geweldig in onze schik met de auto die we bij je hebben gekocht. Toppie.
Albert en Lia van Vliet
Vandaag 20 Mei 2020 onze nieuwe aanwinst op gehaald! We zijn op een grandiose manier behandeld en de uitleg Over de auto was prima ! Zeer correct en vriendelijk werd ons verteld hoe alles werkt. Zelfs later nog een app. hoe de thuisreis was gegaan. We zijn blij dat we op deze manier zaken konden doen,en zijn trots op onze nieuwe Peugeot 308 CC. Albert van Vliet.
Vandaag 20 Mei 2020 onze nieuwe aanwinst op gehaald!
We zijn op een grandiose manier behandeld en de uitleg
Over de auto was prima !
Zeer correct en vriendelijk werd ons verteld hoe alles werkt.
Zelfs later nog een app. hoe de thuisreis was gegaan.
We zijn blij dat we op deze manier zaken konden doen,en
zijn trots op onze nieuwe Peugeot 308 CC.
Albert van Vliet.
Dennis
Topservice. Vanaf het moment van het zoeken van de auto tot aan de aflevering wordt er topservice verleend. Je wordt van elke stap op de hoogte gebracht zodat je precies weet waar je aan toe bent (wat extra fijn is in corona tijd waar alles toch wat moeilijker gaat als normaal). Ger bedankt.
Topservice. Vanaf het moment van het zoeken van de auto tot aan de aflevering wordt er topservice verleend.

Je wordt van elke stap op de hoogte gebracht zodat je precies weet waar je aan toe bent (wat extra fijn is in corona tijd waar alles toch wat moeilijker gaat als normaal).

Ger bedankt.
Willy van de Braak
Heerlijk aan het genieten van de prachtige cabrio die Ger voor ons heeft gevonden in Duitsland en daarna op een volledig ontzorgde wijze voor de deur heeft afgeleverd. Service en kwaliteit, TOP! Dank je wel.
Heerlijk aan het genieten van de prachtige cabrio die Ger voor ons heeft gevonden in Duitsland en daarna op een volledig ontzorgde wijze voor de deur heeft afgeleverd.
Service en kwaliteit, TOP! Dank je wel.
Rainer Kramer
Hallo ! Bei der schwierigen Anmeldung meines Autos hast Du , lieber Ger , mich wunderbar mit Rat und Tat unterstützt . Ohne Deine Hilfe wäre ich verzweifelt . Dafür mochte ich mich bei Dir ganz herzlich bedanken. Ich wünsche Dir alles Gute . Wir bleiben in Kontakt .
Hallo ! Bei der schwierigen Anmeldung meines Autos hast Du , lieber Ger , mich wunderbar mit Rat und Tat unterstützt . Ohne Deine Hilfe wäre ich verzweifelt . Dafür mochte ich mich bei Dir ganz herzlich bedanken. Ich wünsche Dir alles Gute . Wir bleiben in Kontakt .
Rainer Kramer
Hallo ! Ich möchte mich bei Herrn Ger van Breda für seine Hilfe und Unterstützung ganz herzlich Bedanken. Mit seiner Hilfe konnte ich mein Auto endlich anmelden . Ein Mann für die schwierigen Fälle . Vielen lieben Dank und alles gute . Wir bleiben in Kontakt .
Hallo ! Ich möchte mich bei Herrn Ger van Breda für seine Hilfe und Unterstützung
ganz herzlich Bedanken. Mit seiner Hilfe konnte ich mein Auto endlich anmelden .
Ein Mann für die schwierigen Fälle . Vielen lieben Dank und alles gute . Wir bleiben in Kontakt .
Youssef
Mijn complimenten aan Ger! Ger heeft van A tot Z al het papierwerk in orde gemaakt en weet waar hij het over heeft. Kortom echt een expert op het gebied van import en export! Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden en zou hem aan een ieder aanbevelen! Wederom bedankt Ger!
Mijn complimenten aan Ger! Ger heeft van A tot Z al het papierwerk in orde gemaakt en weet waar hij het over heeft. Kortom echt een expert op het gebied van import en export! Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden en zou hem aan een ieder aanbevelen! Wederom bedankt Ger!
Klaas Kremer
Ik ben nooit zo goed geweest met 2e hands auto's, en toen kwam ik de website van Ger tegen. Na een zeer korte zoekperiode kwam Ger al met een heel erg goed aanbod, een Mercedes C klasse wagon met heel weinig kilometers op de teller. Veel beter dan alles wat je op de gemiddelde zoeksite kan vinden. Alles was keurig en heel snel geregeld, en de auto was in absolute nieuwstaat. Zolang Ger dit blijft doen, blijf ik mijn auto's bij hem aanschaffen. Ik zal het iedereen aanraden!
Ik ben nooit zo goed geweest met 2e hands auto's, en toen kwam ik de website van Ger tegen. Na een zeer korte zoekperiode kwam Ger al met een heel erg goed aanbod, een Mercedes C klasse wagon met heel weinig kilometers op de teller. Veel beter dan alles wat je op de gemiddelde zoeksite kan vinden. Alles was keurig en heel snel geregeld, en de auto was in absolute nieuwstaat. Zolang Ger dit blijft doen, blijf ik mijn auto's bij hem aanschaffen. Ik zal het iedereen aanraden!
Kees Janssen
Altijd nieuw gekocht en met hulp van Ger een jonge occasion gekocht. Wilde graag een GLC Mercedes met veel opties en deze was alleen verkrijgbaar bij de Mercedes dealer in Duitsland. Het hele proces van informeren, kopen en de papieren rompslomp in Nederland is door Carbrokers prefect gerealiseerd. Ik zou bij een volgende auto weer gebruik maken van de kennis en ervaring van Ger; eigenaar Carbrokers. CHAPEAU!!!!
Altijd nieuw gekocht en met hulp van Ger een jonge occasion gekocht. Wilde graag een GLC Mercedes met veel opties en deze was alleen verkrijgbaar bij de Mercedes dealer in Duitsland. Het hele proces van informeren, kopen en de papieren rompslomp in Nederland is door Carbrokers prefect gerealiseerd. Ik zou bij een volgende auto weer gebruik maken van de kennis en ervaring van Ger; eigenaar Carbrokers. CHAPEAU!!!!
Mark Praat
Na een zoektocht hebben we een Mercedes C-Estate gevonden met weinig kilometers op de teller bij Carbrokers. Ger heeft ons een prima prijsvoorstel gedaan waar we geen nee tegen konden zeggen. Een auto met een eerlijk verhaal en bekend bij Mercedes-Benz. We hopen veel plezier van de auto te hebben en adviseren anderen zeker om Ger een auto te laten zoeken. Groeten, Nicolle en Mark.
Na een zoektocht hebben we een Mercedes C-Estate gevonden met weinig kilometers op de teller bij Carbrokers. Ger heeft ons een prima prijsvoorstel gedaan waar we geen nee tegen konden zeggen. Een auto met een eerlijk verhaal en bekend bij Mercedes-Benz.

We hopen veel plezier van de auto te hebben en adviseren anderen zeker om Ger een auto te laten zoeken.

Groeten, Nicolle en Mark.
Rob vd laan
Een aantal weken geleden kocht ik mijn 4e auto bij Ger. Na een aantal wensen mijnerzijds begon de zoektocht. Al gauw kwam Ger met een Mercedes gla waar ik geen nee tegen kon zeggen. Weinig gelopen alles erop en eraan, kortom een plaatje om te zien. Op de vraag of deze auto”goed” was kwam een bevestigend antwoord. Ik heb hem dan ook ongezien gekocht. De vorige auto ook en heb er nooit spijt van gehad. Ger gaat alles na van betreffende auto en komt dan met een antwoord, dwz als hij zegt dat het een mooie en goede auto is dan kan je daar voor de volle 100% op vertrouwen. Mijn volgende auto koop ik zeer zeker weer op dit adres.
Een aantal weken geleden kocht ik mijn 4e auto bij Ger. Na een aantal wensen mijnerzijds begon de zoektocht. Al gauw kwam Ger met een Mercedes gla waar ik geen nee tegen kon zeggen. Weinig gelopen alles erop en eraan, kortom een plaatje om te zien. Op de vraag of deze auto”goed” was kwam een bevestigend antwoord. Ik heb hem dan ook ongezien gekocht. De vorige auto ook en heb er nooit spijt van gehad. Ger gaat alles na van betreffende auto en komt dan met een antwoord, dwz als hij zegt dat het een mooie en goede auto is dan kan je daar voor de volle 100% op vertrouwen. Mijn volgende auto koop ik zeer zeker weer op dit adres.
Lucien
Na een zoektocht naar een jonge 2ehands Mazda CX5, kwam ik op de website van Carbrokers terecht. De dag erna heb ik contact met Ger opgenomen om te informeren naar deze auto, maar helaas hij was al verkocht. Daarom heb ik Ger opdracht gegeven om een andere CX5 voor mij te zoeken. Ik heb hem al mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is aan de slag gegaan. Lang hebben wij niet hoeven wachten, enkele dagen later kreeg ik al een telefoontje dat hij een mooi exemplaar had gevonden. Ger heeft mij voorgesteld om naar de dealer in Duitsland te gaan om de auto te gaan bekijken. Omdat ik zelf een bedrijf heb en erg druk was met het monteren van spanplafonds, heb ik Ger het vertrouwen gegeven. Hij heeft mij verzekerd dat de auto in perfecte staat was. Het was voor mij ook vreemd een auto te kopen zonder deze... Lees verder
Na een zoektocht naar een jonge 2ehands Mazda CX5, kwam ik op de website van Carbrokers terecht. De dag erna heb ik contact met Ger opgenomen om te informeren naar deze auto, maar helaas hij was al verkocht.
Daarom heb ik Ger opdracht gegeven om een andere CX5 voor mij te zoeken.
Ik heb hem al mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is aan de slag gegaan.
Lang hebben wij niet hoeven wachten, enkele dagen later kreeg ik al een telefoontje dat hij een mooi exemplaar had gevonden.
Ger heeft mij voorgesteld om naar de dealer in Duitsland te gaan om de auto te gaan bekijken.
Omdat ik zelf een bedrijf heb en erg druk was met het monteren van spanplafonds, heb ik Ger het vertrouwen gegeven. Hij heeft mij verzekerd dat de auto in perfecte staat was.
Het was voor mij ook vreemd een auto te kopen zonder deze te hebben gezien en geen proefrit te hebben gemaakt.
In eerste instantie vond ik het wel een beetje beangstigend om een flink geldbedrag aan iemand over te maken die je niet kent en voor een auto waarvan je alleen een foto hebt gezien.
Maar Ger heeft ons steeds netjes op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, zoals het transport naar Nederland, de keuring bij de RDW, tot aan het ontvangen van het kenteken.
Samen met mijn vrouw ben ik op een avond naar Oss gereden om de nieuwe auto op te halen. Bij aankomst stond er een super mooie rode Mazda CX5, hij was in werkelijkheid nog mooier dan op de foto.
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken met Ger en kunnen Carbrokers bij iedereen aanbevelen.
John
Ik was op zoek naar een betrouwbare Mazda CX5. Aan Ger mijn eisen doorgegeven, de kleur, handgeschakeld, benzine, jaartal, maximale km, soort en kleur bekleding, 4WD enz. Binnen 24 uur nam hij contact met me op omdat hij een pracht van een Mazda had gevonden. De prijs was scherp , het aantal gereden km te mooi om waar te zijn en de auto precies wat ik zocht.( op de velgen na want ik gaf de voorkeur aan zwart :)) .Ik antwoordde aan Ger dat ik eerst in Nederland een proefrit met dit type auto wilde maken. Als je wilt , zei Ger dan kun je dit weekeinde in deze auto een proefrit maken, hij staat net over de grens bij een Duitse Mazda dealer. Samen met Ger naar Duitsland gereden en daar stond de bolide prachtig gepoetst klaar. Het leek wel een nieuwe. Een proefrit gemaakt en ik was verkocht.... Lees verder
Ik was op zoek naar een betrouwbare Mazda CX5. Aan Ger mijn eisen doorgegeven, de kleur, handgeschakeld, benzine, jaartal, maximale km, soort en kleur bekleding, 4WD enz. Binnen 24 uur nam hij contact met me op omdat hij een pracht van een Mazda had gevonden. De prijs was scherp , het aantal gereden km te mooi om waar te zijn en de auto precies wat ik zocht.( op de velgen na want ik gaf de voorkeur aan zwart :)) .Ik antwoordde aan Ger dat ik eerst in Nederland een proefrit met dit type auto wilde maken. Als je wilt , zei Ger dan kun je dit weekeinde in deze auto een proefrit maken, hij staat net over de grens bij een Duitse Mazda dealer. Samen met Ger naar Duitsland gereden en daar stond de bolide prachtig gepoetst klaar. Het leek wel een nieuwe. Een proefrit gemaakt en ik was verkocht. Nog nooit zo snel een knoop doorgehakt. Ik doe er langer over om een nieuwe spijkerbroek te kopen dan dat ik deze auto kocht. Ik werd door Ger netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen betreft invoeren naar Nederland. Zo goed Ger zijn huiswerk deed, zo laks was de Douane. Daardoor liep de levering een week vertraging op. Eindelijk was hij daar, compleet opgepoetst en gecleaned werd deze afgeleverd .Ger heeft er ook nog een trekhaak onder laten zetten op mijn wensen. En als kers op de taart had Ger een set nieuwe winterbanden op de kop getikt met jawel! ZWARTE velgen! Ik heb ze alvast gekocht, kon ze voor die prijs niet laten liggen zei Ger. Als je ze niet mooi vindt, verkoop ik ze weer door. En of ik ze mooi vindt!!, het hele plaatje is nu compleet. Ik ben de trotse eigenaar van een prachtige Mazda en ben blij dat ik de keuze heb gemaakt de auto door Ger te laten uitzoeken, Hij kent de erkende dealers en het wereldje als zijn broekzak. Scheelt mij geld,tijd en frustratie. Op deze manier een auto kopen is een aanrader!

Ger bedankt!,
John en Natascha
Dianne &Harry
Vorige week vrijdag onze cabrio ingeruild voor een jongere en sportievere bij Ger. Het is onze eerste auto die we via Ger hebben gekocht en we zijn zeer tevreden. We hebben een super nette prijs terug gekregen voor onze oude wagen en zijn zeer tevreden over de service.en de aflevering. Mochten we in de toekomst weer een jongere cabrio willen, dan denken we zeker aan Ger. Kortom, een zeer tevreden klant uit Lith.
Vorige week vrijdag onze cabrio ingeruild voor een jongere en sportievere bij Ger. Het is onze eerste auto die we via Ger hebben gekocht en we zijn zeer tevreden. We hebben een super nette prijs terug gekregen voor onze oude wagen en zijn zeer tevreden over de service.en de aflevering. Mochten we in de toekomst weer een jongere cabrio willen, dan denken we zeker aan Ger. Kortom, een zeer tevreden klant uit Lith.
Kees
Inmiddels onze tweede auto die we via/van Ger gekocht hebben. Nu een Volkswagen Golf die voldeed aan onze wensen. Ger had snel een mooie Golf voor ons op het oog. Hij is deze in Duitsland gaan halen, heeft alles geregeld en daarna de auto bij ons thuis afgeleverd. Wij zijn meer dan tevreden en zullen in de toekomst zeker weer een beroep op hem doen!
Inmiddels onze tweede auto die we via/van Ger gekocht hebben. Nu een Volkswagen Golf die voldeed aan onze wensen. Ger had snel een mooie Golf voor ons op het oog. Hij is deze in Duitsland gaan halen, heeft alles geregeld en daarna de auto bij ons thuis afgeleverd. Wij zijn meer dan tevreden en zullen in de toekomst zeker weer een beroep op hem doen!
Ruud de Ridder
Ik had eerst gereageerd op een auto maar die was helaas al verkocht. Ger bood aan om een andere auto te zoeken die voldeed aan onze criteria. De volgende dag had hij al een auto in Oberhausen gevonden. We zijn gaan kijken bij de Duitse dealer en ook Ger was daar aanwezig. De auto voldeed en we besloten direct tot koop. Ger had 2 weken nodig om de auto daarna in te voeren en nog even een extra poetsbeurt te geven. Kortom een perfect service die z'n geld zeker waard is. Vandaag de auto opgehaald en dit was weer perfect geregeld. Bij thuiskomst nog een vriendelijk bericht of we genoten hadden van de terugrit. Top Ger, bedankt.
Ik had eerst gereageerd op een auto maar die was helaas al verkocht. Ger bood aan om een andere auto te zoeken die voldeed aan onze criteria. De volgende dag had hij al een auto in Oberhausen gevonden. We zijn gaan kijken bij de Duitse dealer en ook Ger was daar aanwezig. De auto voldeed en we besloten direct tot koop. Ger had 2 weken nodig om de auto daarna in te voeren en nog even een extra poetsbeurt te geven. Kortom een perfect service die z'n geld zeker waard is. Vandaag de auto opgehaald en dit was weer perfect geregeld. Bij thuiskomst nog een vriendelijk bericht of we genoten hadden van de terugrit. Top Ger, bedankt.
M willems
Ger heeft voor mij een mercedes G klasse gezocht in duitsland (youngtimer) en deze vervolgens naar nederland gehaald en de voledige ombouw verzorgt poetsen Wrappen wielen zodat i helemaal naar mijn zin was bedankt hiervoor super tevreden
Ger heeft voor mij een mercedes G klasse gezocht in duitsland (youngtimer)
en deze vervolgens naar nederland gehaald en de voledige ombouw verzorgt
poetsen Wrappen wielen zodat i helemaal naar mijn zin was bedankt hiervoor
super tevreden
× Whatsapp ons