Menu Sluiten

Referenties

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met Carbrokers

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.231.220.225 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Lucien
Na een zoektocht naar een jonge 2ehands Mazda CX5, kwam ik op de website van Carbrokers terecht. De dag erna heb ik contact met Ger opgenomen om te informeren naar deze auto, maar helaas hij was al verkocht. Daarom heb ik Ger opdracht gegeven om een andere CX5 voor mij te zoeken. Ik heb hem al mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is aan de slag gegaan. Lang hebben wij niet hoeven wachten, enkele dagen later kreeg ik al een telefoontje dat hij een mooi exemplaar had gevonden. Ger heeft mij voorgesteld om naar de dealer in Duitsland te gaan om de auto te gaan bekijken. Omdat ik zelf een bedrijf heb en erg druk was met het monteren van spanplafonds, heb ik Ger het vertrouwen gegeven. Hij heeft mij verzekerd dat de auto in perfecte staat was. Het was voor mij ook vreemd een auto te kopen zonder deze... Lees verder
Na een zoektocht naar een jonge 2ehands Mazda CX5, kwam ik op de website van Carbrokers terecht. De dag erna heb ik contact met Ger opgenomen om te informeren naar deze auto, maar helaas hij was al verkocht.
Daarom heb ik Ger opdracht gegeven om een andere CX5 voor mij te zoeken.
Ik heb hem al mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is aan de slag gegaan.
Lang hebben wij niet hoeven wachten, enkele dagen later kreeg ik al een telefoontje dat hij een mooi exemplaar had gevonden.
Ger heeft mij voorgesteld om naar de dealer in Duitsland te gaan om de auto te gaan bekijken.
Omdat ik zelf een bedrijf heb en erg druk was met het monteren van spanplafonds, heb ik Ger het vertrouwen gegeven. Hij heeft mij verzekerd dat de auto in perfecte staat was.
Het was voor mij ook vreemd een auto te kopen zonder deze te hebben gezien en geen proefrit te hebben gemaakt.
In eerste instantie vond ik het wel een beetje beangstigend om een flink geldbedrag aan iemand over te maken die je niet kent en voor een auto waarvan je alleen een foto hebt gezien.
Maar Ger heeft ons steeds netjes op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, zoals het transport naar Nederland, de keuring bij de RDW, tot aan het ontvangen van het kenteken.
Samen met mijn vrouw ben ik op een avond naar Oss gereden om de nieuwe auto op te halen. Bij aankomst stond er een super mooie rode Mazda CX5, hij was in werkelijkheid nog mooier dan op de foto.
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken met Ger en kunnen Carbrokers bij iedereen aanbevelen.
× Whatsapp ons