Menu Sluiten

Referenties

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met Carbrokers

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.85.214.0 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
90 berichten.
Arnold Rood
Wat een SERVICE bij Carbrokers!!! Vanwege geen tijd om zelf te zoeken, kocht ik een Aston Martin Vantage S SP10 vanaf de foto op vertrouwen van Ger. Ik wilde de auto samen met mijn zoon ophalen in Duitsland. Ger verbleef de nacht daarvoor in hotel Van der Valk in Hoorn, zodat hij mij en mijn zoon de volgende ochtend om half 5 kon ophalen om de Aston op te halen bij de dealer in Duitsland. Eenmaal bij de dealer aangekomen, daar stond hij, Ger had geen woord teveel gezegd. De auto was echt NIEUW NIEUW !!! Super trots zijn we naar huis gereden met de auto. Ger, super bedankt voor het regelen van deze auto en je uitstekende service !! Tot de volgende keer!
Wat een SERVICE bij Carbrokers!!!
Vanwege geen tijd om zelf te zoeken, kocht ik een Aston Martin Vantage S SP10 vanaf de foto op vertrouwen van Ger.
Ik wilde de auto samen met mijn zoon ophalen in Duitsland. Ger verbleef de nacht daarvoor in hotel Van der Valk in Hoorn, zodat hij mij en mijn zoon
de volgende ochtend om half 5 kon ophalen om de Aston op te halen bij de dealer in Duitsland.
Eenmaal bij de dealer aangekomen, daar stond hij, Ger had geen woord teveel gezegd. De auto was echt NIEUW NIEUW !!!
Super trots zijn we naar huis gereden met de auto.
Ger, super bedankt voor het regelen van deze auto en je uitstekende service !!
Tot de volgende keer!
Paul Deloo
Beste Ger, Veel dank voor je hulp bij mijn zoektocht naar een BMW X5. Voor de tweede keer heb je een betrouwbare partij getoond. Ondanks mijn kritische eisen ben je binnen korte periode erin geslaagd een mooi resultaat te leveren. De afhandeling was verder snel en vakkundig, met aflevering voor de deur! Ik zou zeggen tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Paul Deloo
Beste Ger,

Veel dank voor je hulp bij mijn zoektocht naar een BMW X5. Voor de tweede keer heb je een betrouwbare partij getoond. Ondanks mijn kritische eisen ben je binnen korte periode erin geslaagd een mooi resultaat te leveren. De afhandeling was verder snel en vakkundig, met aflevering voor de deur! Ik zou zeggen tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Paul Deloo
Nick van Rossum
Dag Ger, Heel veel dank voor jou supervriendelijke en uitstekende ondersteuning. Nadat ik zelf mijn 2 keuzes bepaald had heb ik Carbrokers.nl ingeschakeld. Jij hebt vervolgens de afspraken met de dealers geregeld en ik heb de auto uitgezocht. De onderhandelingen heb jij daarna opgepakt, wat mij nog een compleet nieuwe set aan winterbanden met originele velgen opleverde. Binnen twee weken heb jij vervolgens de auto naar NL gehaald, alle administratieve handelingen afgehandeld, een afneembare trekhaak laten installeren en een uitbreiding van het alarm geregeld. Ik hoefde alleen nog maar de auto (keurig gepoetst) op te halen. De Nederlands-talige navigatie had jij al geregeld en mijn Nederlandstalige handleiding werd een weekje later (zoals afgesproken) bij mij bezorgd. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs. Super kwaliteit en een heel tevreden klant. Dank je wel. Je verdient deze aanbeveling.
Dag Ger,

Heel veel dank voor jou supervriendelijke en uitstekende ondersteuning. Nadat ik zelf mijn 2 keuzes bepaald had heb ik Carbrokers.nl ingeschakeld.
Jij hebt vervolgens de afspraken met de dealers geregeld en ik heb de auto uitgezocht. De onderhandelingen heb jij daarna opgepakt, wat mij nog een compleet nieuwe set aan winterbanden met originele velgen opleverde.
Binnen twee weken heb jij vervolgens de auto naar NL gehaald, alle administratieve handelingen afgehandeld, een afneembare trekhaak laten installeren en een uitbreiding van het alarm geregeld.

Ik hoefde alleen nog maar de auto (keurig gepoetst) op te halen. De Nederlands-talige navigatie had jij al geregeld en mijn Nederlandstalige handleiding werd een weekje later (zoals afgesproken) bij mij bezorgd.

En dat alles voor een zeer schappelijke prijs. Super kwaliteit en een heel tevreden klant.

Dank je wel. Je verdient deze aanbeveling.
Leon Flohil
Beste Ger, Aangezien ik voor mijn werk heel veel in het buitenland vertoef hebben we maar zeer weinig tijd om op autojacht te gaan. Op een zaterdagmiddag toch nog even snel de grens overgegaan en vallen we van het ene BMW Walhalla in het andere... wat een keus en de duitse autos zijn uitgerust met meer opties, betere motoren en minder kilometers op de teller. In korte tijd onze keus gemaakt en al snel kwam de dealer met Ger van Breda als referentie; al meer dan 10 jaar onze betrouwbare partner voor NL-import vertelde de duitse BMW dealer. Na deze link verliep alles snel; duidelijk kosten plaatje met heldere target-dates. We hadden geen haast met de auto maar 2 weken later staat ie te blinken op de oprit; Gepoetst, met ingebouwd alarm en perfecte service. Nogmaals dank voor jullie goede hulp bij de auto-import, jullie passie is als klant goed... Lees verder
Beste Ger,

Aangezien ik voor mijn werk heel veel in het buitenland vertoef hebben we maar zeer weinig tijd om op autojacht te gaan. Op een zaterdagmiddag toch nog even snel de grens overgegaan en vallen we van het ene BMW Walhalla in het andere... wat een keus en de duitse autos zijn uitgerust met meer opties, betere motoren en minder kilometers op de teller.
In korte tijd onze keus gemaakt en al snel kwam de dealer met Ger van Breda als referentie; al meer dan 10 jaar onze betrouwbare partner voor NL-import vertelde de duitse BMW dealer.
Na deze link verliep alles snel; duidelijk kosten plaatje met heldere target-dates. We hadden geen haast met de auto maar 2 weken later staat ie te blinken op de oprit; Gepoetst, met ingebouwd alarm en perfecte service.

Nogmaals dank voor jullie goede hulp bij de auto-import, jullie passie is als klant goed voelbaar van A-tot-Z

Groeten Leon
John en Els van der Hoorn
Onze Toyota RAV4 2.2C D-4D 177 pk Executive was inmiddels 9 jaar oud dus gingen we op zoek naar een jonger exemplaar. Deze was na 3 maanden zoeken nog steeds niet te vinden. In een Mazda CX-5 2.2D GT-M Sport Style Automaat, op de website van Carbrokers, vonden wij een zeer geschikte vervanger. Ger regelde voor ons een proefrit op 20 augustus in Duitsland. Deze verliep prima; alleen waren de 4 speciale velgen allen beschadigd. Bij de onderhandelingen nam Ger de kosten van herstel voor zijn rekening. Omdat we snel met onze caravan op vakantie wilden zette Ger de nodige vaart achter de verdere afwikkeling. Op 2 september namen wij onze schitterende Mazda in ontvangst en de volgende dag zijn we op stap gegaan. Prima service van Ger waarvoor onze dank!
Onze Toyota RAV4 2.2C D-4D 177 pk Executive was inmiddels 9 jaar oud dus gingen we op zoek naar een jonger exemplaar. Deze was na 3 maanden zoeken nog steeds niet te vinden. In een Mazda CX-5 2.2D GT-M Sport Style Automaat, op de website van Carbrokers, vonden wij een zeer geschikte vervanger. Ger regelde voor ons een proefrit op 20 augustus in Duitsland. Deze verliep prima; alleen waren de 4 speciale velgen allen beschadigd. Bij de onderhandelingen nam Ger de kosten van herstel voor zijn rekening. Omdat we snel met onze caravan op vakantie wilden zette Ger de nodige vaart achter de verdere afwikkeling. Op 2 september namen wij onze schitterende Mazda in ontvangst en de volgende dag zijn we op stap gegaan. Prima service van Ger waarvoor onze dank!
Frans en Joke Hermsen
Wij waren al enige tijd op zoek naar een Peugeot 308 CC, maar konden geen enkele auto vinden die aan al onze eisen voldeed. Op een gegeven moment kwamen wij terecht op deze site en we hebben toen een zoekopdracht geplaatst en jawel binnen een week had Ger een auto gevonden die aan al onze wensen voldeed, zij het dat deze in Duitsland bij een dealer stond. Na enige nachtjes slapen, hebben wij besloten het "avontuur" aan te gaan, we hadden immers alleen wat foto’s en de toezegging dat het een prima auto was en het is toch niet niks om dan op goed geluk een behoorlijke som geld over te maken. Hierna is alles zeer snel en efficiënt geregeld en we kunnen alleen maar concluderen dat Ger niets teveel had gezegd. De auto is helemaal wat we ervan verwacht hadden of eigenlijk nog meer dan dat. We hopen er... Lees verder
Wij waren al enige tijd op zoek naar een Peugeot 308 CC, maar konden geen enkele auto vinden die aan al onze eisen voldeed. Op een gegeven moment kwamen wij terecht op deze site en we hebben toen een zoekopdracht geplaatst en jawel binnen een week had Ger een auto gevonden die aan al onze wensen voldeed, zij het dat deze in Duitsland bij een dealer stond.
Na enige nachtjes slapen, hebben wij besloten het "avontuur" aan te gaan, we hadden immers alleen wat foto’s en de toezegging dat het een prima auto was en het is toch niet niks om dan op goed geluk een behoorlijke som geld over te maken. Hierna is alles zeer snel en efficiënt geregeld en we kunnen alleen maar concluderen dat Ger niets teveel had gezegd. De auto is helemaal wat we ervan verwacht hadden of eigenlijk nog meer dan dat. We hopen er nog lang plezier van te hebben.
Frans en Joke Hermsen
Kortgene
Maurice
Na paar jaar terug al eerder prettig zaken te hebben gedaan, tussentijds leaseauto, nu weer een Duitse BMW-import... Ik heb deze week een BMW 5 2.0 diesel bij Ger gekocht. Na zoekactie bij BMW dealers in Duitsland de juiste configuratie (type, kleur en opties) gevonden. Hij heeft vervolgens de auto finaal beoordeeld en totaalprijs nl berekend. Na snelle opdracht de levering binnen twee weken op Nederlands kenteken. Voordelen tov Nederlandse BMW, stuk goedkoper maar met name perfecte staat van onderhoud en veel opties. Ger dank voor je hulp, tussentijdse updates en perfecte uitlevering. Groeten, Maurice
Na paar jaar terug al eerder prettig zaken te hebben gedaan, tussentijds leaseauto, nu weer een Duitse BMW-import...

Ik heb deze week een BMW 5 2.0 diesel bij Ger gekocht. Na zoekactie bij BMW dealers in Duitsland de juiste configuratie (type, kleur en opties) gevonden. Hij heeft vervolgens de auto finaal beoordeeld en totaalprijs nl berekend. Na snelle opdracht de levering binnen twee weken op Nederlands kenteken.
Voordelen tov Nederlandse BMW, stuk goedkoper maar met name perfecte staat van onderhoud en veel opties.

Ger dank voor je hulp, tussentijdse updates en perfecte uitlevering.
Groeten, Maurice
Paul Pol
Na enige tijd zoeken naar een Jaguar X-type, kwamen we uit bij Ger. Hij had zo’n type auto te koop, maar reed er op dat moment zelf in. We hebben een proefrit gemaakt en waren eigenlijk meteen verkocht. Er was nog een storing in het airbag systeem en de APK moest ook nog gebeuren. Ger heeft de storing laten repareren en een nieuwe APK op de auto laten zetten. In die tussentijd heeft hij ons dagelijks op de hoogte gehouden van het wel en wee van de auto. Toen we de auto gingen halen, heeft Ger ons wel gevraagd om goed voor de JAG te zorgen. Ger is een man met een hart voor auto’s en voor de kopers. Bedankt Ger! En uiteraard gaan we goed voor hem zorgen! Paul en Patricia
Na enige tijd zoeken naar een Jaguar X-type, kwamen we uit bij Ger. Hij had zo’n type auto te koop, maar reed er op dat moment zelf in.
We hebben een proefrit gemaakt en waren eigenlijk meteen verkocht. Er was nog een storing in het airbag systeem en de APK moest ook nog gebeuren. Ger heeft de storing laten repareren en een nieuwe APK op de auto laten zetten. In die tussentijd heeft hij ons dagelijks op de hoogte gehouden van het wel en wee van de auto.
Toen we de auto gingen halen, heeft Ger ons wel gevraagd om goed voor de JAG te zorgen.
Ger is een man met een hart voor auto’s en voor de kopers.

Bedankt Ger! En uiteraard gaan we goed voor hem zorgen!

Paul en Patricia
Peter Willemsen
Ik heb vorige week via Ger een schitterende Corvette C6 convertible gekocht voor een zeer prettig prijsje. De auto is door zijn opvallende kleurstelling, geel met een zwart cabrio dak, een one of a kind exemplaar, waarmee ik veel bekijks en positieve reacties krijg. Het is voor mij iedere dag weer een feestje om in de Corvette te rijden. Zeker met lekker weer; kapje naar beneden zonnetje op de bol en genieten maar. Ik wil bij deze een ieder die op zoek is naar een eerlijke en mooie auto, voor een zeer acceptabele prijs, van harte aanraden om hiervoor met Ger contact op te nemen. Ook wil ik nog vermelden, dat de service bij Ger zeker niet ophoudt na de koop van de auto. Mijn ervaring is, dat je altijd met vragen of eventuele probleempjes bij Ger terecht kunt; waar vind je deze service tegenwoordig nog!. Ger bedankt.
Ik heb vorige week via Ger een schitterende Corvette C6 convertible gekocht voor een zeer prettig prijsje. De auto is door zijn opvallende kleurstelling, geel met een zwart cabrio dak, een one of a kind exemplaar, waarmee ik veel bekijks en positieve reacties krijg. Het is voor mij iedere dag weer een feestje om in de Corvette te rijden. Zeker met lekker weer; kapje naar beneden zonnetje op de bol en genieten maar. Ik wil bij deze een ieder die op zoek is naar een eerlijke en mooie auto, voor een zeer acceptabele prijs, van harte aanraden om hiervoor met Ger contact op te nemen. Ook wil ik nog vermelden, dat de service bij Ger zeker niet ophoudt na de koop van de auto. Mijn ervaring is, dat je altijd met vragen of eventuele probleempjes bij Ger terecht kunt; waar vind je deze service tegenwoordig nog!. Ger bedankt.
Marcel van Gent
Deze week heb ik een prachtige Audi Q5 2.0 TFSI quattro S-tronic in mijn bezit gekregen. In samenwerking met Ger is deze auto in Duitsland gekocht en gehaald. Ger heeft alle nodige adviezen en papieren werk gedaan van A tot Z wat toch een stuk vertrouwen geeft en een relaxed gevoel. Ger nog bedankt en ik ga zeker van deze auto veel rijplezier beleven!
Deze week heb ik een prachtige Audi Q5 2.0 TFSI quattro S-tronic in mijn bezit gekregen. In samenwerking met Ger is deze auto in Duitsland gekocht en gehaald. Ger heeft alle nodige adviezen en papieren werk gedaan van A tot Z wat toch een stuk vertrouwen geeft en een relaxed gevoel. Ger nog bedankt en ik ga zeker van deze auto veel rijplezier beleven!
Jan vd W.
Ger heeft voor mij een hele mooie en als nieuw uitziende Mercedes S500 4matic geïmporteerd uit Duitsland. Alles was tot in de puntjes geregeld en heb de auto al binnen 1 week netjes gepoetst kunnen ophalen. Communicatie verloopt uitstekend en Ger helpt daar waar nodig is. Prima bedrijf en ik kan het anderen ook aanbevelen. Groeten, Jan vd W.
Ger heeft voor mij een hele mooie en als nieuw uitziende Mercedes S500 4matic
geïmporteerd uit Duitsland.
Alles was tot in de puntjes geregeld en heb de auto al binnen 1 week netjes gepoetst
kunnen ophalen. Communicatie verloopt uitstekend en Ger helpt daar waar nodig is.
Prima bedrijf en ik kan het anderen ook aanbevelen.

Groeten, Jan vd W.
Wieneke
Jihoe, vandaag mijn countryman S 4ALL inclusief alle opties gekregen. Super blij mee. Service helemaal top! Ger super bedankt!
Jihoe, vandaag mijn countryman S 4ALL inclusief alle opties gekregen.
Super blij mee. Service helemaal top! Ger super bedankt!
harold van dijk
vorige week is mijn bmw x6 afgeleverd, ik ben super tevreden over de manier dat alles gegaan is! keek er een beetje tegen op, want wist weinig van auto’s kopen in Duitsland.ik wilde een 5.0 liter in het zwart met alle opties en beige leer.ger had er een gevonden, we zijn samen met het vliegtuig na munchen gevlogen om de auto daar op te halen.leek wel een mini vakantie, we hebben een gezellige dag gehad, met als resultaat de koelste BMW X6 die ik ooit gezien heb!!! ger bedankt,en kom zeker bij je terug voor mijn volgende auto.....
vorige week is mijn bmw x6 afgeleverd, ik ben super tevreden over de manier dat alles gegaan is! keek er een beetje tegen op, want wist weinig van auto’s kopen in Duitsland.ik wilde een 5.0 liter in het zwart met alle opties en beige leer.ger had er een gevonden, we zijn samen met het vliegtuig na munchen gevlogen om de auto daar op te halen.leek wel een mini vakantie, we hebben een gezellige dag gehad, met als resultaat de koelste BMW X6 die ik ooit gezien heb!!! ger bedankt,en kom zeker bij je terug voor mijn volgende auto.....
J. van de Weyer
Al enkele maanden op zoek geweest naar een jongere Jaguar XF met niet te veel kilometers maar niets geschikts gevonden. Uiteindelijk eens een bezoek gebracht aan Carbrokers in Oss en daar kennis gemaakt met Ger welke ons meteen zeer vertrouwd overkwam. Na uitleg van hun werkwijze "we konden zelfs onze oude auto inruilen" hebben we meteen een zoekopdracht verstrekt. Een paar dagen later kregen we al een telefoontje van Ger dat hij een Jaguar naar onze wensen had gevonden en deze bij ons thuis wilde laten zien. Het was inderdaad een prachtige wagen geheel naar onze wens en ook nog eens een Nederlandse auto die niet ingevoerd hoefde te worden. De keuze was dan ook snel gemaakt en wij zijn nu de trotse bezitters van een "JAGUAR XF " fulley loaded. Ger, heel veel dank voor de zeer snelle en open werkwijze en ik wil Carbrokers Oss iedereen aanbevelen.
Al enkele maanden op zoek geweest naar een jongere Jaguar XF met niet te veel kilometers maar niets geschikts gevonden.
Uiteindelijk eens een bezoek gebracht aan Carbrokers in Oss en daar kennis gemaakt met Ger welke ons meteen zeer vertrouwd overkwam.
Na uitleg van hun werkwijze "we konden zelfs onze oude auto inruilen" hebben we meteen een zoekopdracht verstrekt.
Een paar dagen later kregen we al een telefoontje van Ger dat hij een Jaguar naar onze wensen had gevonden en deze bij ons thuis wilde laten zien.
Het was inderdaad een prachtige wagen geheel naar onze wens en ook nog eens een Nederlandse auto die niet ingevoerd hoefde te worden.
De keuze was dan ook snel gemaakt en wij zijn nu de trotse bezitters van een "JAGUAR XF " fulley loaded.
Ger, heel veel dank voor de zeer snelle en open werkwijze en ik wil Carbrokers Oss iedereen aanbevelen.
Fauve
In 2010 heb ik bij Ger een Mini Cooper S gekocht. Nooit geen problemen mee gehad maar na 4 jaar wilde ik graag weer iets nieuws. Een auto in Duitsland gevonden en wederom contact opgenomen met Ger. Ger heeft vanaf toen alles geregeld en twee weken later is Ger de Mini Countryman komen afleveren. Alles is wederom super goed geregeld en Ger is nu aan het zoeken voor mijn oma en moeder. Ger heeft een super mooie, fijne, "nieuwe" auto afgeleverd! Tot over 4 jaar Ger, dan kom ik zeker weer naar jou toe! Bedankt voor alles!
In 2010 heb ik bij Ger een Mini Cooper S gekocht. Nooit geen problemen mee gehad maar na 4 jaar wilde ik graag weer iets nieuws. Een auto in Duitsland gevonden en wederom contact opgenomen met Ger. Ger heeft vanaf toen alles geregeld en twee weken later is Ger de Mini Countryman komen afleveren. Alles is wederom super goed geregeld en Ger is nu aan het zoeken voor mijn oma en moeder. Ger heeft een super mooie, fijne, "nieuwe" auto afgeleverd! Tot over 4 jaar Ger, dan kom ik zeker weer naar jou toe! Bedankt voor alles!
Jurgen
Via Ger hebben mijn vriendin en ik een Mini Countryman uit Duitsland laten importeren. In het begin ben je natuurlijk bewust terughouden. Het is natuurlijk behoorlijk wat geld. Uiteindelijk is de auto door Ger gehaald, voorzien van kenteken en keurig netjes aan ons afgeleverd. Ik kan het iedereen aanraden een zoekopdracht via Ger te plaatsen, of zelf een auto in Duitsland te zoeken en via Ger te laten halen. Mijn volgende auto laat ik 100% zeker weer door Ger in Duitsland halen
Via Ger hebben mijn vriendin en ik een Mini Countryman uit Duitsland laten importeren. In het begin ben je natuurlijk bewust terughouden. Het is natuurlijk behoorlijk wat geld. Uiteindelijk is de auto door Ger gehaald, voorzien van kenteken en keurig netjes aan ons afgeleverd. Ik kan het iedereen aanraden een zoekopdracht via Ger te plaatsen, of zelf een auto in Duitsland te zoeken en via Ger te laten halen.

Mijn volgende auto laat ik 100% zeker weer door Ger in Duitsland halen
Ted Verouden
Vandaag mijn nieuwe Volvo V60 Hybrid opgehaald bij Ger, welke hij voor mij uit Duitsland had gehaald. Top werk en 200% betrouwbaar! Nogmaals dank Ger.
Vandaag mijn nieuwe Volvo V60 Hybrid opgehaald bij Ger, welke hij voor mij uit Duitsland had gehaald.
Top werk en 200% betrouwbaar!
Nogmaals dank Ger.
G. Freen
Een aantal maanden geleden een prachtige, in nieuwstaat verkerende Audi Cabrio geleverd gekregen via Ger van Brookfield Carbrokers. Na er een aantal maanden in gereden te hebben kan ik alleen maar zeggen dat hij een geweldige auto voor me gevonden heeft, een auto die ik in Nederland in deze uitvoering van mijn levensdagen zelf niet gevonden zou hebben!
Een aantal maanden geleden een prachtige, in nieuwstaat verkerende Audi Cabrio geleverd gekregen via Ger van Brookfield Carbrokers. Na er een aantal maanden in gereden te hebben kan ik alleen maar zeggen dat hij een geweldige auto voor me gevonden heeft, een auto die ik in Nederland in deze uitvoering van mijn levensdagen zelf niet gevonden zou hebben!
Frank
In april werd mijn BMW 335d touring gestolen en moest ik op zoek naar een nieuwe tweedehands auto. Via via kwam ik terecht bij Brookfield Carbrokers en het eerste contact gaf mij voldoende vertrouwen om met hen verder te gaan. Ik ben vervolgens zelf gaan zoeken naar een BMW op www.mobile.de. Daar had ik snel de auto gevonden die aan al mijn specifieke wensen voldeed BMW 535d Touring kompleet. Vervolgens heeft Ger contact opgenomen met de verkoper, is zelf naar Hamburg gereisd, heeft de auto gecontroleerd en gekeurd en heeft de auto vervolgens voor mij gekocht en geimporteerd. Ik ben zeer tevreden hoe een en ander op een prettige open manier tot stand gekomen is en ik ben heel blij met mijn (bijna) nieuwe auto. Ger, dank voor het vertrouwen en uiteraard zal in over bovenstaande verhalen in mijn kennissenkring Groet Frank
In april werd mijn BMW 335d touring gestolen en moest ik op zoek naar een nieuwe tweedehands auto. Via via kwam ik terecht bij Brookfield Carbrokers en het eerste contact gaf mij voldoende vertrouwen om met hen verder te gaan. Ik ben vervolgens zelf gaan zoeken naar een BMW op www.mobile.de. Daar had ik snel de auto gevonden die aan al mijn specifieke wensen voldeed BMW 535d Touring kompleet. Vervolgens heeft Ger contact opgenomen met de verkoper, is zelf naar Hamburg gereisd, heeft de auto gecontroleerd en gekeurd en heeft de auto vervolgens voor mij gekocht en geimporteerd. Ik ben zeer tevreden hoe een en ander op een prettige open manier tot stand gekomen is en ik ben heel blij met mijn (bijna) nieuwe auto. Ger, dank voor het vertrouwen en uiteraard zal in over bovenstaande verhalen in mijn kennissenkring Groet Frank
nick en tanja
Brookfield carbrokers heeft voor ons een BMW Z4 vanuit Duitsland geïmporteerd. We waren al lang op zoek naar een import-faciliterend bedrijf, maar konden telkens geen geschikte partner vinden. Via internet terecht gekomen bij Brookfield, waar we bovendien ook nog onze auto konden inruilen. Allereerst kregen we goede hulp met het zoeken naar de auto met de specificaties die we zochten, Ger had binnen een dag enkele geschikte auto’s gevonden. Vervolgens werd de afspraak bij de verkoper in Duitsland netjes geregeld en na een testrit waren we verkocht. Binnen korte tijd hadden we de auto op onze oprit staan. Prettige aan Carbrokers is dat ze een vertrouwenwekkende en persoonlijke manier van werken hebben; ze leggen de stappen van het importproces goed uit (RDW-keuring, BPM-afdracht etc) en houden je permanent op de hoogte van de voortgang. Kortom, ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Ger, bedankt voor je... Lees verder
Brookfield carbrokers heeft voor ons een BMW Z4 vanuit Duitsland geïmporteerd. We waren al lang op zoek naar een import-faciliterend bedrijf, maar konden telkens geen geschikte partner vinden. Via internet terecht gekomen bij Brookfield, waar we bovendien ook nog onze auto konden inruilen. Allereerst kregen we goede hulp met het zoeken naar de auto met de specificaties die we zochten, Ger had binnen een dag enkele geschikte auto’s gevonden. Vervolgens werd de afspraak bij de verkoper in Duitsland netjes geregeld en na een testrit waren we verkocht. Binnen korte tijd hadden we de auto op onze oprit staan. Prettige aan Carbrokers is dat ze een vertrouwenwekkende en persoonlijke manier van werken hebben; ze leggen de stappen van het importproces goed uit (RDW-keuring, BPM-afdracht etc) en houden je permanent op de hoogte van de voortgang. Kortom, ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Ger, bedankt voor je hulp, we komen zeker terug en we raden je aan in onze kennissenkring! Groeten Nick en Tanja
× Whatsapp ons