Menu Sluiten

Referenties

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met Carbrokers

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.85.214.0 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
90 berichten.
Geert en Daisy
Ger, hartelijk bedankt voor de goede service en vertrouwen! we zijn erg tevreden met de Audi A4 avant quattro. rijd heerlijk en ziet er ook echt goed uit. echt super bedankt! groetjes van Geert en Daisy
Ger,

hartelijk bedankt voor de goede service en vertrouwen! we zijn erg tevreden met de Audi A4 avant quattro. rijd heerlijk en ziet er ook echt goed uit. echt super bedankt!
groetjes van Geert en Daisy
rob vd laan
Nadat ik Ger heb gemaild met het verzoek een mooie bmw te zoeken belde hij mij op wat precies mijn wensen waren. Dit werd mijn 2e auto dus ik wist hoe hij te werk ging, nl heel transparant en ik wist precies hoever hoe hij te werk ging. Het duurde een tijdje voordat hij de juiste auto voor mij had gevonden, maar dan heb je ook wat. Ik ben nu de trotse eigenaar van een hele mooie bmw met alles erop en eraan. Over de prijs waren wij het zo eens en de auto werd in 2 weken van duitsland naar hier gehaald met nieuw kenteken erop en helemaal gepoetst en de auto heeft ook nog een beurt gekregen. Als je een auto zoekt dan is carbrookers het bedrijf waar je terecht kunt. Dit is mijn 2e auto en ik kom zeker terug.Kortom een echte aanrader.
Nadat ik Ger heb gemaild met het verzoek een mooie bmw te zoeken belde hij mij op wat precies mijn wensen waren.
Dit werd mijn 2e auto dus ik wist hoe hij te werk ging, nl heel transparant en ik wist precies hoever hoe hij te werk ging. Het duurde een tijdje
voordat hij de juiste auto voor mij had gevonden, maar dan heb je ook wat. Ik ben nu de trotse eigenaar van een hele mooie bmw met alles erop en eraan.
Over de prijs waren wij het zo eens en de auto werd in 2 weken van duitsland naar hier gehaald met nieuw kenteken erop en helemaal gepoetst en de auto heeft ook nog een beurt gekregen.
Als je een auto zoekt dan is carbrookers het bedrijf waar je terecht kunt. Dit is mijn 2e auto en ik kom zeker terug.Kortom een echte aanrader.
C.Pieterman
Vorig jaar heb ik een geweldig mooie XF gekocht bij Ger van Breda. Het persoonlijke contact was erg plezierig en gaf veel vertrouwen. Ik kan hem iedereen aanraden. Voor een volgende auto komen we zeker bij je terug Ger! Vriendelijke groeten, Carla en Jeroen
Vorig jaar heb ik een geweldig mooie XF gekocht bij Ger van Breda. Het persoonlijke contact was erg plezierig en gaf veel vertrouwen. Ik kan hem iedereen aanraden.
Voor een volgende auto komen we zeker bij je terug Ger!
Vriendelijke groeten, Carla en Jeroen
Joost
Bij toeval bij carbrokes terechtgekomen! Inmiddels een volvo xc60 rijker. Een perfecte service bij carbrokes. Na een bezoek in duistland uiteindelijk de volvo gekocht. Ger heeft mij hierin super geholpen. In twee weken tijd had ik de auto in bezit. Alles netjes geregeld door carbrokers! Mijn complimenten Ger! Tot de volgende auto!
Bij toeval bij carbrokes terechtgekomen! Inmiddels een volvo xc60 rijker. Een perfecte service bij carbrokes. Na een bezoek in duistland uiteindelijk de volvo gekocht. Ger heeft mij hierin super geholpen. In twee weken tijd had ik de auto in bezit. Alles netjes geregeld door carbrokers! Mijn complimenten Ger! Tot de volgende auto!
j.van veldhuizen
voor een eerste kennismaking een uitstekende indruk opgedaan van Ger. Doet betrouwbaar zaken en loopt net wat harder om alles te regelen. Dankzij Ger konden wij een dag eerder vertrekken, zoals nodig was, we hebben veel plezier van onze scherpgeprijsde en fraaie BMW! Zullen bij een volgende gelegenheid graag weer gebruik van deze services gebruik maken, met dank.
voor een eerste kennismaking een uitstekende indruk opgedaan van Ger. Doet betrouwbaar
zaken en loopt net wat harder om alles te regelen. Dankzij Ger konden wij
een dag eerder vertrekken, zoals nodig was, we hebben veel plezier van onze
scherpgeprijsde en fraaie BMW! Zullen bij een volgende gelegenheid graag weer gebruik
van deze services gebruik maken, met dank.
Rob
Onlangs hebben we na lang zoeken bij Brookfield een mooie BMW 320i gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen door Ger. Hij heeft maximale inspanningen verricht om ons tot dienst te staan. Wij komen hier zeker terug. Ger bedankt.
Onlangs hebben we na lang zoeken bij Brookfield een mooie BMW 320i gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen door Ger.
Hij heeft maximale inspanningen verricht om ons tot dienst te staan.
Wij komen hier zeker terug.
Ger bedankt.
C.Talboom
Beste Ger, Bij dezen wil ik graag mijn oprechte waardering en dank uitspreken voor jouw bijzonder adequate,deskundige en prettige begeleiding bij de aankoop van mijn Audi A6. Ik kan jou bij eenieder van harte aanbevelen,omdat men kan rekenen op optimale service en perfecte aflevering !! Nogmaals dank en zeker tot de volgende keer. groetjes kees.
Beste Ger,
Bij dezen wil ik graag mijn oprechte waardering en dank uitspreken voor
jouw bijzonder adequate,deskundige en prettige begeleiding bij de aankoop
van mijn Audi A6.
Ik kan jou bij eenieder van harte aanbevelen,omdat men kan rekenen op
optimale service en perfecte aflevering !!
Nogmaals dank en zeker tot de volgende keer.
groetjes kees.
Arie
Hoi Ger, ik wil je even zeggen dat ik zeer tevreden ben over je bemiddeling bij de verkoop van mijn Porsche. De advertenties zagen er prima uit en het behaalde resultaat was zeer goed! Bedankt voor de goede zorgen en de correcte afhandeling. Gr. Arie
Hoi Ger,

ik wil je even zeggen dat ik zeer tevreden ben over je bemiddeling bij de verkoop van mijn Porsche. De advertenties zagen er prima uit en het behaalde resultaat was zeer goed! Bedankt voor de goede zorgen en de correcte afhandeling. Gr. Arie
Aart Wallaard
Ik was lang opzoek naar een Ford Mustang, en kwam deze tegen bij Brookfield Carbrokers, gelijk gemaild en een dag later al antwoord, ongezien kreeg ik een goede eerlijke prijs voor mijn toenmalige auto en een proefrit was geen probleem. De afhandeling verliep snel en op een nette manier. echte een fijne manier van zaken doen met Ger, kortom voor jonge exclusieve auto’s ben je bij Ger op het juiste adres.
Ik was lang opzoek naar een Ford Mustang, en kwam deze tegen bij Brookfield Carbrokers, gelijk gemaild en een dag later al antwoord, ongezien kreeg ik een goede eerlijke prijs voor mijn toenmalige auto en een proefrit was geen probleem.
De afhandeling verliep snel en op een nette manier. echte een fijne manier van zaken doen met Ger, kortom voor jonge exclusieve auto’s ben je bij Ger op het juiste adres.
Gerrit
Ger heeft voor mij een prachtige BMW 535D GT geïmporteerd uit Duitsland wij werden klantvriendelijk ontvangen,de Audi Q7is ingenomen , afspraken werden keurig na gekomen en na 2 weken werden we gebeld door Ger of de auto goed bevalt, en er nog vragen zijn betreffende uitleg functies. wij hebben een goed gevoel bij de aankoop via Brookfield Carbrokers. Gerrit F
Ger heeft voor mij een prachtige BMW 535D GT geïmporteerd uit Duitsland
wij werden klantvriendelijk ontvangen,de Audi Q7is ingenomen , afspraken werden keurig na gekomen en na 2 weken werden we gebeld door Ger
of de auto goed bevalt, en er nog vragen zijn betreffende uitleg functies.
wij hebben een goed gevoel bij de aankoop via Brookfield Carbrokers.

Gerrit F
Inge van Hoboken
Ger heeft voor ons een fantastische Audi A5 Cabrio in Duitsland gevonden. In Nederland was deze auto niet te vinden maar binnen 3 weken stond hij voor deur. We genieten er iedere dag nog van, reuze bedankt Ger!
Ger heeft voor ons een fantastische Audi A5 Cabrio in Duitsland gevonden.
In Nederland was deze auto niet te vinden maar binnen 3 weken stond hij voor deur.
We genieten er iedere dag nog van, reuze bedankt Ger!
Rafika
Was op zoek naar een Mini Coutryman en kwam bij carbrokers uit, de mini waar ik naar opzoek was is bijna niet te vinden in Nederland wat opties betreft. Ger heeft er toch een gevonden bij een Bmw dealer in duitsland. Hij is van alle opties voorzien ik ben super blij met de auto. Ger bedankt voor alles. Voor mensen die op zoek zijn naar een auto ook al staat hij niet in de showroom Ger regeld het wel en snel voor mij was het in 48 uur geregeld. Groetjes Rafika
Was op zoek naar een Mini Coutryman en kwam bij carbrokers uit,
de mini waar ik naar opzoek was is bijna niet te vinden in Nederland
wat opties betreft. Ger heeft er toch een gevonden
bij een Bmw dealer in duitsland. Hij is van alle opties voorzien ik ben
super blij met de auto. Ger bedankt voor alles. Voor mensen die op zoek
zijn naar een auto ook al staat hij niet in de showroom Ger regeld het
wel en snel voor mij was het in 48 uur geregeld.

Groetjes Rafika
Ronald&Mevr.van der Velden
Beste Ger, 2 weken terug hebben wij bij Brookfield Carbrokers een schitterende Cadillac SRX gekocht,een hele fijne superluxe auto. De auto bevalt prima. Bij Brookfield carbrokers wordt U vriendelijke ontvangen,en het voelt direct vertrouwend aan. De eigenaar neemt alle tijd en staat altijd klaar voor je,ook buiten de normale openingsuren. Brookfield carbrokers heeft een stijlvolle showroom. Kortom een aanrader voor wie een goede auto zoekt,en goede Service! We komen zeker terug,als is het alleen al voor de heerlijke Cappuccino. Met vriendelijke groet, Ronald en Mevr. A. van der Velden Capelle aan den IJssel
Beste Ger,
2 weken terug hebben wij bij Brookfield Carbrokers een schitterende
Cadillac SRX gekocht,een hele fijne superluxe auto.
De auto bevalt prima.
Bij Brookfield carbrokers wordt U vriendelijke ontvangen,en het voelt direct
vertrouwend aan.
De eigenaar neemt alle tijd en staat altijd klaar voor je,ook
buiten de normale openingsuren.
Brookfield carbrokers heeft een stijlvolle showroom.
Kortom een aanrader voor wie een goede auto zoekt,en goede Service!
We komen zeker terug,als is het alleen al voor de heerlijke Cappuccino.

Met vriendelijke groet,

Ronald en Mevr. A. van der Velden
Capelle aan den IJssel
Marc
Op zoek naar een andere auto kwamen we terecht bij Ger. Na een eerste oriëntatie op een BMW x6 zijn we op advies van Ger "overgestapt" naar een GT. In Duitsland heeft Ger voor ons prachtige auto’s geselecteerd en uiteindelijk rijden we nu ruim 1 week in een top auto. Het in het buitenland een auto (laten) kopen kun je met een gerust hart door Ger laten doen. Hij komt met topauto’s!
Op zoek naar een andere auto kwamen we terecht bij Ger. Na een eerste oriëntatie op een BMW x6 zijn we op advies van Ger "overgestapt" naar een GT. In Duitsland heeft Ger voor ons prachtige auto’s geselecteerd en uiteindelijk rijden we nu ruim 1 week in een top auto.
Het in het buitenland een auto (laten) kopen kun je met een gerust hart door Ger laten doen. Hij komt met topauto’s!
Nikki Noorman
Beste Ger, Na 2 maanden in mijn nieuwe BMW 1 serie gereden te hebben ben ik misschien wel nog blijer dan toen ik hem kreeg! Wat een top auto. Via deze weg wil ik je hartelijk bedanken voor de snelle, gerichte service en wie weet tot over een paar jaar ;). Met vriendelijke groet, Nikki
Beste Ger,

Na 2 maanden in mijn nieuwe BMW 1 serie gereden te hebben ben ik misschien wel nog blijer dan toen ik hem kreeg! Wat een top auto.
Via deze weg wil ik je hartelijk bedanken voor de snelle, gerichte service en wie weet tot over een paar jaar ;).

Met vriendelijke groet,

Nikki
Emiel
Ger, De TT zoals die in de showroom stond maakte dat ik binnen 1 minuut verkocht was. Auto zag er goed verzorgd uit, alles klopte gewoon. Aflevering netjes afgehandeld. Top auto, bedankt daarvoor!! Gr. Emiel
Ger,

De TT zoals die in de showroom stond maakte dat ik binnen 1 minuut verkocht was. Auto zag er goed verzorgd uit, alles klopte gewoon. Aflevering netjes afgehandeld.

Top auto, bedankt daarvoor!!

Gr. Emiel
Peter en Karin
Inmiddels drie weken geleden kochten we bij Ger van Breda voor de tweede keer een gebruikte auto. Karin zag hem staan en was meteen verliefd! En binnen een paar uur was Peter al even enthousiast. Nog nooit zo snel kochten wij een andere auto. Natuurlijk, onze goede ervaringen met de service van Brookfield Carbrokers hielp mee bij deze beslissing. We zijn helemaal gelukkig met deze blitse oranje Fiat grande Punto. Een vlotte sportieve auto, mooi interieur,prima rij-eigenschappen. Ger, je bent een vakman die echt een stapje meer doet voor je klanten! Top! Over een paar jaar zie je ons zeker terug. Groeten, Peter en Karin
Inmiddels drie weken geleden kochten we bij Ger van Breda voor de tweede keer een gebruikte auto.
Karin zag hem staan en was meteen verliefd! En binnen een paar uur was Peter al even enthousiast.
Nog nooit zo snel kochten wij een andere auto. Natuurlijk, onze goede ervaringen met de service van
Brookfield Carbrokers hielp mee bij deze beslissing.
We zijn helemaal gelukkig met deze blitse oranje Fiat grande Punto. Een vlotte sportieve auto, mooi interieur,prima
rij-eigenschappen.
Ger, je bent een vakman die echt een stapje meer doet voor je klanten! Top!
Over een paar jaar zie je ons zeker terug.

Groeten, Peter en Karin
Kevin van der Lee
Beste Ger, Ik heb 2 weken geleden bij jou een van mijn droom auto’s gekocht (witte bmw 1serie). Ik ben er super tevreden over onlangs een beetje pech met de auto gehad en jij stond meteen klaar om het probleem op te lossen. Het probleem was perfect opgelost. Ik ben super tevreden met de auto en de serves. mvg Kevin
Beste Ger,

Ik heb 2 weken geleden bij jou een van mijn droom auto’s gekocht (witte bmw 1serie).
Ik ben er super tevreden over onlangs een beetje pech met de auto gehad en jij stond meteen klaar om het probleem op te lossen. Het probleem was perfect opgelost.
Ik ben super tevreden met de auto en de serves.

mvg Kevin
Romke-Roel Terpstra
Even een bericht uit Friesland. Eind augustus een Chevrolet Corvette gekocht. We zijn erg tevreden. Toen we de showroom binnen kwamen lopen werden we vriendelijk te woord gestaan door Ger. Het voelde gelijk goed. We hebben nog heerlijk een paar weekenden kunnen genieten. Bedankt voor alles.
Even een bericht uit Friesland. Eind augustus een Chevrolet Corvette gekocht. We zijn erg tevreden. Toen we de showroom binnen kwamen lopen werden we vriendelijk te woord gestaan door Ger. Het voelde gelijk goed. We hebben nog heerlijk een paar weekenden kunnen genieten. Bedankt voor alles.
Bart
Beste Ger, Bijna 2 weken geleden is mijn jongensdroom werkelijkheid geworden. Sindsdien ben ik de trotste eigenaar van een Porsche 911 (996) 4S. Ik ben netjes geholpen in de zaak alsmede per telefoon. Voor het uitvoeren van de (onafhankelijke) aankoopkeuring is de auto’s netjes weggebracht en opgehaald. Al met al dus super tevreden.... de komende jaren ga ik nog flink genieten van deze auto! Groeten Bart
Beste Ger,

Bijna 2 weken geleden is mijn jongensdroom werkelijkheid geworden. Sindsdien ben ik de trotste eigenaar van een Porsche 911 (996) 4S. Ik ben netjes geholpen in de zaak alsmede per telefoon. Voor het uitvoeren van de (onafhankelijke) aankoopkeuring is de auto’s netjes weggebracht en opgehaald.
Al met al dus super tevreden.... de komende jaren ga ik nog flink genieten van deze auto!


Groeten Bart
× Whatsapp ons