Menu Sluiten

Werkwijze

Stap 1: Een auto heeft uw interesse

U heeft een auto gevonden in onze virtuele showroom. Dan komen wij direct in actie en gaan deze samen met u bekijken. U kunt dan uw mening vormen over de conditie van de auto, het verkopende bedrijf en er kan eventueel een proefrit worden gemaakt.

Stap 2:  Aankoop en betaling

De auto bevalt u!  Deze wordt dan speciaal voor u aangekocht en is vanaf het moment van ondertekening en betaling uw eigendom. U dient het aankoopbedrag dus over te maken voordat de auto Duitsland verlaat. De prijzen die op onze website staan, zijn inclusief aankoop, transport, BTW, BPM, RDW en Nederlands kenteken. De geadverteerde prijs is aldus de prijs is die u uiteindelijk betaalt voor het gehele proces. Geen onaangename verassingen meer.

Het totale aankoopproces bestaat uit drie fases:

Fase 1: Aankoop Duitsland
U betaalt het bedrag dat de auto in Duitsland kost aan ons, wij storten direct het bedrag door aan het desbetreffende bedrijf. Een betaalbewijs zal u dezelfde dag nog worden toegezonden.

Fase 2: Transport, keuring en kenteken
Nadat wij de auto voor u op transport naar Nederland hebben gezet, maken wij alle papieren in orde voor de BPM-afdracht, eventuele BTW-betaling en kenteken-leges. Hierbij wordt de tweede factuur verzonden en is in feite de complete auto betaald. Zodra deze factuur betaald is, zal de wagen naar het RDW gebracht worden voor de keuring en het afronden van de kenteken-uitgifte.

Fase 3: Aflevering
Na betaling van de BPM komt het kenteken na gemiddeld 5 werkdagen bij ons binnen. Wij maken dan met u de afspraak voor de aflevering. Na een finale inspectie van de auto van uw kant, zetten wij de auto direct op naam. U dient er zelf voor te zorgen dat de auto dan ook is verzekerd.  De gegevens voor de verzekeringen worden tijdig aan u doorgegeven.

Wij zijn er van overtuigd dat u door deze werkwijze volledig (in)zicht heeft op de aanschaf van uw nieuwe auto, zonder kopzorgen.

× Whatsapp ons